Filmari 4K cu DRONA profesională DJI Mini 3 Pro

Filmări 4K cu dronă profesională

Filmările 4K cu dronă profesională sunt utile Indiferent de domeniul în care activezi! Un videoclip de prezentare cu imagini inedite, realizate de la înălțime, din aer, pune într-o altă perspectivă produsele sau serviciile oferite. Imaginile și filmările din dronă pot fi folosite atât în mediul online cât și la TV sau chiar și în publicitatea tipărită cum ar fi: cataloagele de prezentare, broșurile, bannerele outdoor și indoor, flyerele, etc care au un impact mult mai mare cu imagini aeriene de calitate!

În ce domenii pot fi utile filmările 4K cu dronă profesională?

Așa cum spuneam anterior, clipurile cu drona pot fi utile în majoritatea domeniilor, dar putem exemplifica câteva domenii unde clipurile realizate cu drona pot avea un impact semnificativ în promovarea afacerii, și anume: În industria HORECA (hoteluri, pensiuni, restaurante, crame, etc) pentru prezentarea afacerii dintr-o nouă perspectivă! Videoclipurile de prezentare sau fotografiile aeriene de calitate fiind ideale în promovare pentru a atrage clienți noi! – Prezentarea unor destinații turistice – În turism accentul se pune pe inovație și viziune. Filmările cu drona și fotografiile aeriene de calitate, pot prezenta turiștilor destinația dintr-o perspectivă cu totul specială! – Filmări industriale – datorită unghiului mare de cuprindere al camerei, se pot prelua imagini aeriene cuprinzătoare cu spațiul de producție sau cu produsele fabricate de companie. – Industria imobiliară – Filmările și fotografiile aeriene pun în evidență proiectele imobiliare în diferite stadii, atât în timpul lucrărilor de dezvoltare cât și la finalizarea acestora, fiind de folos dezvoltatorilor imobiliari, constructorilor de drumuri și autostrăzi, firmelor de arhitectură, agențiilor imobiliare etc. – Monitorizare în agricultură – În agricultură, filmările cu drona pot fi utilizate pentru monitorizarea evoluției recoltelor. Fie că este vorba despre inspecții agricole, monitorizarea terenurilor sau prospecții de terenuri, filmarea și fotografia aeriană arată zona dintr-o perspectivă unică și completă, grație unghiului mare de cuprindere al camerei dronei.
– Promovarea unei localități – filmările cu drona pot arăta toate atracțiile și obiectivele turistice și nu numai ale unei localități. 

Îți stăm la dispoziție cu Filmări 4K și Full HD cu dronă profesională DJI Mini 3 Pro

Înregistrăm clipuri video și fotografii profesionale de la sol cu camera video, și din aer cu drona, la rezoluție 4K sau Full HD.

Durata maximă de zbor este de 25 de minute. Pentru proiectele mai complexe putem face mai multe zboruri/zi.

Clipurile video le putem livra în format MP4 iar fotografiile in format JPEG, PNG sau TIFF. 

Ne putem deplasa oriunde în țară pentru proiecte. Stabilim de comun acord data, momentul și durata zborului / zborurilor sau ce alte echipamente de înregistrare mai sunt necesare, în funcție de specificul fiecărui proiect în parte. Deplasările în alte localități vor implica costuri suplimentare.

Depunem toate eforturile pentru ca zborurile să se desfășoare în deplină siguranță. Ne rezervăm dreptul de a refuza proiecte sau zboruri în care nu putem zbura în siguranță (inclusiv datorită condițiilor meteo nefavorabile, etc). Nu putem efectua zboruri în condiții meteo nefavorabile, cum ar fi: ploaie sau ninsoare, la temperaturi sub 0 grade Celsius sau pe vânt puternic sau în zone / arealuri restricționate prin lege.

În cazul acestui tip de servicii, tarifele nu pot să fie fixe, fiind stabilite și negociate cu fiecare client în parte. În funcție de tipul, formatul și durata înregistrării, o filmare cu drona/de la sol poate începe de la 1000 LEI. Contactează-ne și vom găsi împreună cea mai avantajoasă varianta de colaborare.