La o adunare a acționarilor, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a spus că publicitatea „este minunată” și că vrea să o încerce. Tesla își va face publicitate, a anunțat Elon Musk în adunarea acționarilor.

Tesla a rezistat mult timp în publicitatea tradițională și a înregistrat o creștere extinsă de-a lungul anilor, în principal din gură în gură.

Dar acum că deține Twitter, Musk a descoperit aparent importanța publicității.

„Twitter depinde foarte mult de publicitate, așa că, iată-mă, nu am folosit niciodată publicitatea cu adevărat și acum am o companie care este foarte dependentă de publicitate. Deci, cred că ar trebui să spun că publicitatea este minunată, toată lumea ar trebui să o facă!” a spus Musk.

El a subliniat, de asemenea, că Tesla ar putea beneficia de reclamă, punând mai multă lumină pe caracteristicile pe care oamenii ar putea să nu le cunoască.

„Vom încerca puțină publicitate și vom vedea cum merge”, a continuat Musk

Nu este încă clar cum ar putea arăta eventualele reclame de la Tesla, dar într-un interviu Musk a spus că dacă publicitatea este informativă și distractivă „poate începe să se apropie de conținut”.

El a adăugat că reclamele trebuie să fie „informative” și „ideal plăcute din punct de vedere estetic”.

Anul trecut, vehiculele Tesla au fost la mare căutare, dar pe fondul schimbărilor macroeconomice în producția de vehicule electrice (și a unei manifestări mai puternice din partea concurenților), compania va beneficia în sfârșit de publicitate.

Sursa: theverge.com

Leave A Comment