Sunt un urmăritor de fotbal. Nu cred că mai e un secret. Dar ceea ce nu cred că se știe, este că întotdeauna mi-au plăcut hainele și mai ales hainele care îți pun în valoare personalitatea.

În acest sens, trebuie să spun că, de când am început să urmăresc fotbalul, am fost fascinat de ideea că antrenorii poartă pe echipament inițialele lor.

Cum lesne vă puteți da seama, nu poartă inițialele pentru că nu i-ar recunoaște cineva, în club sau în afara lui. Ci cluburile le inscripționează echipamentele pentru a le arăta prețuirea pe care le-o poartă și a-i face să se simtă speciali.

Fără să o verbalizez neapărat, am trăit în toți acești ani cu dorința de avea într-o zi posibilitatea de a-mi personaliza hainele. Anii au trecut, dar dorința a rămas și ziua cea mare a venit.

Astăzi, am posibilitatea să-mi personalizez hainele.

Deja o parte din echipamentele mele sportive poartă inițialele mele. Iar atunci când le îmbrac mă simt special, la fel ca antrenorii care ilustrează acest material.

Și poate chiar mai bine, pentru că pot acum să-mi brodez inițialele, ceea ce arată mai bine și rezistă și mai mult.

Cum e și firesc, nu voi ține această posibilitate doar pentru mine, ci o pun la dispoziția tuturor celor care doresc să se simtă speciali și/sau celor care doresc să facă pe cineva să se simtă special.

Închei acest material cu un anunț: în curând serviciul de personalizare a obiectelor va fi disponibil pentru toată lumea la Jiul Shopping Center Petroșani.

Te așteptăm și pe tine ca să te ajutăm să te simți special!

Nicu Tașcă

P.S.: Am ales pentru a ilustra acest material doi antrenori pe care eu îi respect foarte mult (mai sunt și alții). Este vorba de antrenorul echipei AS Roma, Jose Mourinho, și antrenorul lui Rapid București, Adrian Mutu, fost fotbalist de excepție.

2 Replies to “Serviciile NT Agency: Fii vedetă! Personalizează-ți îmbrăcămintea!”

”Astăzi, poți să se simți special sau poți să faci pe cineva să se simtă special” - Jurnalul Văii Jiului
08 Apr 2023 Reply

[…] în comunicare Nicu Tașcă publică pe blogul agenției sale de publicitate un articol despre îmbrăcăminte. Nu este vorba însă despre orice fel de îmbrăcăminte, ci despre îmbrăcămintea […]


Serviciile NT Agency: Organizarea și promovarea evenimentelor - NT AGENCY
23 Apr 2023 Reply

[…] Citește și: Serviciile NT Agency: Fii vedetă! Personalizează-ți îmbrăcămintea! […]


Leave A Comment